Brf Berget 10

Icon

Bostadsrättsföreningen på Berget

Hissnande nyheter

Hissarna är nu efter genomförda reparationer och ombesiktning återigen fullständigt godkända att använda. Besiktningen är årlig och gäller nu till augusti 2011 enligt anslag i hissarna.

Vi vill också passa på att fästa din uppmärksamhet på att hissarna är jämnåriga med huset och, som sådana gamla fina system, värda att vårda väl. Dels genom att naturligtvis tänka på det vid daglig drift, genom att hantera dörrar och grindar på rätt sätt. Vidare genom att verkligen beakta begränsningen i lyftförmåga: max 3 personer. Mindre last = mindre slitage!

Ett nytt hissmaskineri kan kosta oss alla kanske en halv miljon. En ny hiss, förutom fulare och mindre, vill vi inte ens tänka på kostnaden för.

Åk försiktigt!

Category: Allmänt

Tagged:

Leave a Reply

Om Berget 10

Berget 10 är en tidig modernistisk bostadsfastighet ritad av arkitekten Sven Markelius.. Byggnaden uppfördes 1929-1930 och är belägen i korsningen Tegnérgatan/Dalagatan på Norrmalm i centrala Stockholm. Byggnaden var en av flera som uppfördes i kvarteret Berget omkring 1930 och den mest uttalat moderna. (Källa: Wikipedia)